Silokonsult

Silokonsult AB projekterar och levererar maskinutrustning till agroindustrin. Våra kunder finns främst inom spannmåls-, kvarn-, foderindustrin samt utsädesrenserier.

Vi finns i Skara och riktar oss till kunder i södra och mellersta Sverige. Unikt för oss, använder 3D teknik för installationsritningar, har gedigen kunskap och hög kvalité på maskiner.

Kontakta oss gärna

Om Silokonsult AB

Silokonsult utför projektering och tar bland annat fram installationsritningar i 3D

Silokonsult AB projekterar och levererar maskinutrustning. Våra kunder finns främst inom spannmåls-, kvarn-, foderindustrin samt utsädesrenserier och livsmedelsindustrin.

Vi finns i Skara och riktar oss till kunder i Sverige och Norge. Unikt för oss, använder 3D teknik för installationsritningar, har gedigen kunskap och hög kvalité på maskiner som vi levererar.

Med 90 års samlad erfarenhet av branschen så borgar ett samarbete med Silokonsult för ett seriöst, tryggt arbete, med hög kvalité.

Vi är inte nöjda förrän Du är nöjd!

Hör gärna av er så berättar vi mer om vad vi kan göra för er.

 

Tornum

Silokonsult är sedan 2017 ett dotterbolag till Tornum AB där även Lidköpings Plåtteknik ingår.
Tornum AB tillsammans med flera andra välkända bolag ingår i sin tur i Volati-koncernen.

Läs mer om:

 

GDPR

Från och med 25 maj 2018 gäller nya dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) som lag i Sverige.

Läs vår dataskyddspolicy

 

Silokonsult + Friedrich Electronic = SANT

Från november 2017 är vi Friedrich Electronics agent i Sverige och Norge. Företaget som grundades 1969 har sitt ursprung i en kvarnanläggning och har sedan starten utvecklat produkter för kvarnindustrin. Idag är de välkända på marknaden med sitt "Automatic Dampening System" och andra produkter så som flödesvågar och flödesreglerare.


Silokonsult + Damas = SANT

Från januari 2007 är vi Damas partner i Sverige. Damas är en välkänd dansk tillverkare av maskiner för rensning och sortering av spannmål och andra grödor. Damas har tillverkat maskinutrustning för att optimera avkastningen från skörden sedan 1863, och fortsätter med samma fokus in i framtiden.