Silokonsult

Silokonsult AB projekterar och levererar maskinutrustning till agroindustrin. Våra kunder finns främst inom spannmåls-, kvarn-, foderindustrin samt utsädesrenserier.

Vi finns i Skara och riktar oss till kunder i södra och mellersta Sverige. Unikt för oss, använder 3D teknik för installationsritningar, har gedigen kunskap och hög kvalité på maskiner.

Kontakta oss gärna

Om Silokonsult AB

Silokonsult utför projektering och tar bland annat fram installationsritningar i 3D

Silokonsult AB projekterar och levererar maskinutrustning till agroindustrin. Våra kunder finns främst inom spannmåls-, kvarn-, foderindustrin samt utsädesrenserier och livsmedelsindustrin.

Vi finns i Skara och riktar oss till kunder i södra och mellersta Sverige. Unikt för oss, använder 3D teknik för installationsritningar, har gedigen kunskap och hög kvalité på maskiner som vi levererar.

Med mer än 35 års erfarenhet av branschen så borgar ett samarbete med Silokonsult för ett seriöst, tryggt arbete, med hög kvalité.

Vi är inte nöjda förrän Du är nöjd!

Hör gärna av er så berättar vi mer om vad vi kan göra för er.

Silokonsult + Damas = SANT

Från januari 2007 är vi Damas partner i Sverige. Damas är en välkänd dansk tillverkare av maskiner för rensning och sortering av spannmål och andra grödor. Damas har tillverkat maskinutrustning för att optimera avkastningen från skörden sedan 1863, och fortsätter med samma fokus in i framtiden.