Silokonsult

Silokonsult AB projekterar och levererar maskinutrustning till agroindustrin. Våra kunder finns främst inom spannmåls-, kvarn-, foderindustrin samt utsädesrenserier.

Vi finns i Skara och riktar oss till kunder i södra och mellersta Sverige. Unikt för oss, använder 3D teknik för installationsritningar, har gedigen kunskap och hög kvalité på maskiner.

Kontakta oss gärna

Demonstration av optisk sortering

12-13 Juni finns Satake på mässan Snack-ex i Göteborg. Satake visar och demonstrerar där sina maskiner för optisk sortering.
Har ni möjlighet så passa på och besök denna mässa för att se dessa maskiner live.

Mer information finns här

 

Service av Damas rensmaskiner!

Än så länge är det kallt i vårt avlånga land men när solen står allt högre på himlen så kommer oundvikligen våren och sommaren snart med en väldig fart.

Tillsammans med Damas så samordnar vi service på Damas rensmaskiner under våren/försommaren. Har ni behov av översyn eller förebyggande service på er rensmaskin/maskiner så hör av er till oss så snart som möjligt så bokar vi in er i anslutning till denna period.

Se gärna över ert behov av såll och reservdelar i god tid för att säkerställa leverans före säsongen.

Har ni några andra frågor eller funderingar på hur ni kan utveckla eller förbättra er verksamhet så hör av er till oss så kan vi hjälpa er.

1 ... 17 18 19 20 21