Silokonsult

Silokonsult AB projekterar och levererar maskinutrustning till agroindustrin. Våra kunder finns främst inom spannmåls-, kvarn-, foderindustrin samt utsädesrenserier.

Vi finns i Skara och riktar oss till kunder i södra och mellersta Sverige. Unikt för oss, använder 3D teknik för installationsritningar, har gedigen kunskap och hög kvalité på maskiner.

Kontakta oss gärna

Service av Damas rensmaskiner 2014!

Tillsammans med Damas så samordnar vi service på Damas rensmaskiner under våren/försommaren. Har ni behov av översyn eller förebyggande service på er rensmaskin/maskiner så hör av er till oss så snart som möjligt så bokar vi in er i anslutning till denna period.

Har ni några andra frågor eller funderingar på hur ni kan utveckla eller förbättra er verksamhet så hör av er till oss så kan vi hjälpa er.

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul önskar vi på Silokonsult!Vi vill tacka alla våra kunder, leverantörer och sammarbetspartners för året som gått och önskar er en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

We want to thank all our customers, suppliers and business partners for the past year and wish you a Merry Christmas & Happy New Year!

PS. Vårt kontor är bemannat även under kläm- och mellandagar.

1 ... 13 14 15 16 17 ... 20