Silokonsult

Silokonsult AB projekterar och levererar maskinutrustning till agroindustrin. Våra kunder finns främst inom spannmåls-, kvarn-, foderindustrin samt utsädesrenserier.

Vi finns i Skara och riktar oss till kunder i södra och mellersta Sverige. Unikt för oss, använder 3D teknik för installationsritningar, har gedigen kunskap och hög kvalité på maskiner.

Kontakta oss gärna

Storsäckstömmare Optimal

Nu har vi levererat en storsäckstömmare som vi har tagit fram utefter kundbehov och som också är en standard för oss nu!Storsäckstömmare Optimal

Storsäckstömmaren hanterar storsäck med fyra eller en ögla, den går att utrusta med knivkors om storsäcken saknar utloppsstos. den står på lastceller och har elektrisk telfer med elektrisk åkvagn, den hanterar vikter upp till 1250kg. under säckbordet sitter en lucka för att säkert kunna öppna storsäcken, möjlighet finns att sätta dit säckförslutare för att kunna återföra en ej helt tömd säck.

Storsäckstömmaren på bilden har en säck med höjden två meter, trots det har storsäckstömmaren har en totalhöjd under 4,5m!

Utställning

Nu har vi gjort iordning ett litet rum där vi har lite produkter för visning, ni är välkomna att komma på ett besök!

 

Utställning

1 2 ... 21